Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Haram VGS > Kalender for Haram VGS > Hugs søknadsfrist for høgare utdanning

Onsdag 15. april 00:01 - Onsdag 15. april 23:59

Hugs søknadsfrist for høgare utdanning

Søknadsfrist: 15. april

Universitet og høgskole
Hugs at 15. april kl. 23:59 er siste frist for å søkje, eller legge til, fleire studieønske i søknaden din.

Etter søknadsfristen er det berre mogleg å omprioritere studieønska du allereie har lagt til i søknaden din. Du kan omprioritere studieønska fram til 1. juli.

Du må også laste opp dokumentasjon på utdanning og praksis som er avslutta 15. april. Utdanning du fullfører i vår kan du laste opp heilt fram til 1. juli.

  

Forflytting av fristar gjeld ikkje lenger!
Tidlegare har fristar for opptak blitt utvida til kl.14.00 (norsk tid) dagen etter for å dekkje alle verdas tidssoner. Dette har blitt endra frå og med opptaket 2020. Alle fristar vil nå gå ut ved midnatt den aktuelle fristen.

   

Link til Samordna opptak

   

Anna informasjon:

Dei ulike studiestadane har laga eigne ordningar for å imøtekome behov kommande studentar har om meir informasjon om spesifikke studier, høve til å spørje om ting direkte, osb.

Sjekk difor ut heimesidene til dei studieplassane du går og har lyst til å søkje deg inn på no. Desse har sikkert lagt ut masse nyttig informasjon.

Eit døme er Universitetet i Bergen.
Dei har sendt ut følgjande informasjon;
Denne våren har blitt annerledes for alle, ikke minst for alle elevene i skolen. Vi har ikke lenger de vanlige møteplassene, og nå arbeider vi alle digitalt. 
I den anledning ønsker vi på Realfag på Universitetet i Bergen å sende ut en melding til landets videregående skoler: selv om campus er fysisk stengt, er vi ikke stengt digitalt

Vi tilbyr fortsatt tradisjonell veiledning til elever (og foreldre) som lurer på studievalg via telefon og e-post, og studentambassadørene er tilgjengelige gjennom «Ring en student» og «Chat med en student».

(Les heile infoskrivet frå UiB i vedlegget du ser til høgre).

  

Rådgjevar ved Haram vgs, Ivar Roald, er tilgjengeleg om du ønskjer nokon å rådføre deg med. Ikkje ver redd for å ta kontakt.

(Sjå kontakt-info oppe til høgre, og hans eige oppslag på Framsida).

Søk info der du kan - ikkje la korona-tider stoppe deg i å oppfylle planane dine for framtida.

Lukke til med søknaden din til høgare utdanning.

  

  

Kontaktpersonar

Ivar Perry Roald
Rådgjevar/Lektor med tilleggsutdanning
71 28 17 08
Send e-post

Dokument

Universet i Bergen informerer
PDF-dokument - 110,82 kB