Haram VGS > Nyheiter

Språkreise - Spania

Spansk-elevane er og ute på språkreise - dei tok turen til Granada!

Språkreise - Frankrike, siste nytt!

Hei, her kommer siste rapport fra franskklassen i Paris, opplevelsene våre på torsdag.

Språkreise - Tyskland

Tyskgruppa oppheld seg denne "språkreiseveka" i Berlin :)

Ny post herfrå! Her er det mykje flott å sjå og oppleve parallelt med språkopplæringa.

Språkreise - Frankrike, meir nytt

Hei igjen. Vi holder tempo oppe her i Paris :)

Språkreise - Frankrike

"Språkreiseveka" på HVS er i gong, og gjengen i Paris har allereie sendt heim sitt første "reisebrev". Og fleire vart det ...

Lektor2-prosjekt 2019 - Marine Ingredients

Biologi- og kjemielevane ved Haram vidaregåande skule har starta på eit prosjekt gjennom ei ordning som blir kalt "Lektor 2".

Lektor 2-opplegg går ut på at elevar skal få konkrete oppdrag frå ei lokal bedrift, med realfagleg vinkling og praktisk tilnærming. Vi har vore så heldige å få samarbeide med Marine Ingredients i Brattvåg, som lagar ulike produkt av fiskeolje.

Belgisk kulturoppleving

Ei veke i Belgia gir mange inntrykk - positive opplevingar og mykje nytt å lære!

Havromkampen, korleis gjekk det?

Joda, det skal du få vite!

Torsdag og fredag, 14. - 15. mars, var, som sagt, elevane som tek faget Teknologi og Forskningslære ved Haram Vidaregåande Skule, på tur til Trondheim for å ta del i konkurransen «Skipsdesigneren».

Det skulle vise seg å verte ei reise med stor suksess!!

"Kampen om havrommet"

Det er klart for årets Ocean Space Race!

Og vi har ein spent gjeng på veg oppover til Trondheim og NTNU. Der skal dei delta på konkurransen arrangert for elever i den videregående skole med «Teknologi og forskningslære» på timeplanen.

Krafttak mot kreft 2019

KRAFTTAK MOT KREFT - GI FOR LIVET MED HARAMRUSSEN.

Kreft rammar 1/3 av den norske befolkninga. Av dei døyr 10 000 kvart år. Det er 10 000 for mykje.