Haram VGS > Nyheiter

Covid-19: Vgs på raudt nivå

Delvis opning av HVS f.o.m. ons.06.01.

Følg med på når din klasse skal vere på skulen og når du skal ha digitalundervisning heime!

Ver og vennleg å vandre MINST MOGLEG i korridorane så lenge smittevernstiltaka må gjelde.

Takk!

Digital JUL på HVS

Ja, for i år vart juleavslutninga gjennomført på roleg vis, med samla klassar på kvart sitt klasserom. Men det stoppa ikkje kreativiteten!

Er du ny HVS-elev?

Eit nytt skuleår nærmar seg!

Vi håper du har begynt å tenkje ut kva du helst vil gjere, og vere, til hausten.

........................................................................................................

Covid19-situasjonen, haust 2020

Generell informasjon i korona-situasjonen.

(Blir oppdatert kontinuerleg. Siste oppdatering 25.11.20).

Dato: 25.11.20
Det er i dag lasta opp ein ny GUL beredskapsplan, som vi må prøve å overhalde så godt som råd.

Ver venleg å lese den til fulle (sjå PDF i høgre-margen).

Samferdsel melder

Skoleskysskort for skoleåret 2020/2021 er nå aktivert.

Undervisningsevaluering startar opp

Informasjon til alle elevar og føresette om undervisningsevalueringa for skuleåret 2020-2021.

Haust-helsing, bilete frå fjelldagen

Haustferie nærmar seg for (dei fleste) elevane våre, og vi ønskjer alle nokre flotte dagar, sjølv dei som er i jobbpraksis.

Ha ei flott veke!

SKYSS - ENDRINGAR!

Pga utfordringar på kapasitet og elevar med rett på skyss, vert det gjort endringar i skyss-tilbodet.

Fylkesskulesjefen: Foreldreinformasjon

Kjære foreldre/føresette til elev i vidaregåande opplæring

Gymsalen er opna for bruk

Frå og med måndag 24.august vil skulen kunne gjennomføre kroppsøving igjen som normalt.

All aktivitet/type aktivitet vert bestemt av kroppsøvingslærar, som omsyntar situasjonen vi er i.