Haram VGS > Nyheiter

Vg2 ST-Skottland tjuvstarta skuleåret

Den nye elevgruppa til klassa i Skottland er på plass.

Endringar i fråværsreglement

Skuleeigar har oppdatert fraværsreglementet til skulane i Møre og Romsdal fylkeskommune på bakgrunn av endringer gjort av Udir;
– dette gjeld nye reglar om trafikkopplæring og fråvære i skulen.

Dette til informasjon.

Klage på karakter?

Det er mogleg å klage på både ein standpunktkarakter og ein skriftleg eksamenskarakter, MEN du må overholde fristen!

Les meir

Ta vare på skuleskysskortet!

Informasjon frå Samferdsels-avdelinga - viktig for alle elevar som har ei skyssordning via Samferdselsavdelinga!

FY3 sitt reisebrev frå CERN/Geneve og Paris

Fysikk-elevane gjennomførte også i haust ein spennande fagtur med CERN som hovudmål, Geneve (Sveits) og Paris (Frankrike) som reisemål.

Tie the Knot

To kick-off the last leg of English work for the year, HVS’ two 1EL groups tied the knot, or rather, tied knots.

Vinnere av Scottish Cup 2019

Head Teacher Peter Reid ved Broxburn Academy melder stolt "Broxburn’s Norwegians win Scottish Cup!"

Stolt av Haramsrussen!

Haramsrussen vart i år best i landet under innsamlingsaksjon til Kreftforeningen.

Dei stilte med eineståande innsats og eit fantastisk snittresultat per bøsse!

Les meir

Viktig informasjon i forbindelse med inntak til videregående opplæring skoleåret 2019/2020

I år blir det ikke sendt ut svarkort og purrekort etter 1. inntaket slik som det tidligere har blitt gjort. Dette betyr at søkerne vil få melding på sms og e-post ca. 5. juli når inntaket er klart med melding om å logge på vigo.no for å registrere svar innen fristen 12. juli.

Lektor2-prosjekt 2019 - Marine Ingredients

Biologi- og kjemielevane ved Haram vidaregåande skule har starta på eit prosjekt gjennom ei ordning som blir kalt "Lektor 2".

Lektor 2-opplegg går ut på at elevar skal få konkrete oppdrag frå ei lokal bedrift, med realfagleg vinkling og praktisk tilnærming. Vi har vore så heldige å få samarbeide med Marine Ingredients i Brattvåg, som lagar ulike produkt av fiskeolje.