Haram VGS > Nyheiter

"Kampen om havrommet"

Det er klart for årets Ocean Space Race!

Og vi har ein spent gjeng på veg oppover til Trondheim og NTNU. Der skal dei delta på konkurransen arrangert for elever i den videregående skole med «Teknologi og forskningslære» på timeplanen.

Krafttak mot kreft 2019

KRAFTTAK MOT KREFT - GI FOR LIVET MED HARAMRUSSEN.

Kreft rammar 1/3 av den norske befolkninga. Av dei døyr 10 000 kvart år. Det er 10 000 for mykje.

HVS-stand på Haramskonferansen

Haramskonferansen er ein regional næringskonferanse på Sunnmøre som vert arrangert av Haram Næring og Innovasjonsforum i samarbeid med ÅKP og Haram kommune.

OPEN SKULE 2019

Vi vil gjerne vise fram skolen vår og kva vi til dagleg held på med, så torsdag 31.januar arrangerer vi Open skule.

Denne torsdagsettermiddagen har vi ope for publikum, inviterer inn våre samarbeidspartnarar og bedrifter i nærmiljøet, og held aktiviteten i gong på klasserom og verkstader utover kvelden.

Stikk gjerne innom!

Fagrom i arbeidstid

Planen er revidert, og nokre justeringar er gjort, slik at ALLE må sjekke planen for kor dei ulike fagromma no er plasserte.

Juleavslutning 2018

Siste skuledag før juleferien er i dag.
Før vi ønskjer kvarandre ei god jul, får vi ein stemningsfull, sosial dag saman.

Møt opp og kom i julestemning!

Ekskursjon til Ekornes, Sykkylven

Mandag 10. desember var klassene 1EL1 og 1EL2 på ekskursjon til Ekornes AS i Sykkylven. I morgonmørkret sette elevar og faglærare seg inn i bussen utanfor Haram vgs, klare for ein tur til den verdsberømte bedrifta.

Informasjon til elevar og føresette om undervisningsevalueringa 2018-19

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. Målet med evalueringa er at ho skal vere eit verktøy for kvalitetsutvikling i den vidaregåande opplæringa i fylket. Resultata vil brukast i utviklingsarbeid mellom lærar og undervisningsgrupper, og mellom lærar og avdelingsleiar. Rambøll Management Consulting hjelper fylkeskommunen i design, gjennomføring og rapportering av evalueringa.

Utdanningsval 2018

Utdanningsval vert i år gjennomført i veke 46, med to besøksdagar her på skulen.

Livsglede for eldre i Brattvåg

Elevar frå Vg1 Helse- og oppvekstfag på Haram vidaregåande skule gjorde dagen litt ekstra god for tysdagsgjengen på dagsenteret. Det vart mykje smil og glede :-)