Haram VGS > Nyheiter

Nissefest 2016

Små og store nisser, glad latter og god grautlukt. Jo, no var det verkeleg desember!

Og nissefolket, dei hadde flytta inn frå gamal-løa og andre, meir tilfeldige lokaler, til kantina på HVS for å arrangere nissefest for småfolket i Brattvåg barnehage.

Forskjøve matfri på fredag 16.12!

5.time er flytta fram, med oppstart kl.11:10 og slutt kl.11:50!

NUPI Skole - Hvor hender det?

I ei omskifteleg verd har Hvor hender det? (HHD) i meir enn 50 år bidrege til utsyn og innblikk for undervisning og tankar om internasjonale forhold. På nupi.no/skole får du en oversikt.

Studietur til Brussel

I veke 47 har Vest-Norges Brusselkontor tatt imot ei gruppe elevar frå oss. Eit spennande reisemål!

1ST2 Internasjonal - vår tur til Skottland

I november var det vår tur til å reise ut! Sjølv om vi no kjente våre nye, skottske venar, var vi nok like spente på kva vi skulle få oppleve, som dei var når dei besøkte oss. Mest spennande var det å få møte familiane deira, som vi skulle bu hos.

1ST2 Internasjonal - Besøk frå Skottland

På oppstarten av skuleåret hadde Vg1ST2-Internasjonal besøk av jamnaldrande elevar frå Skottland.

Vg1TP på fagtur til Rolls Royce, Brattvåg

Gutta på Vg1 Teknikk- og industriell produksjon tok turen til ein av våre lokale storbedrifter for å få innblikk i fagkvardagen der.

Elektro på tur til TINE-meierier, Ålesund

Vg1Elektro og Vg2TT-elektro har vore på ekskursjon til Tine Meieriet, Ålesund. Ein fin fagdag med sosialt tilsnitt - det måtte bli bra.

Velkomen til foredrag ved Frode Tafjord

Tysdag 22.11. kl.19:00 vil Frode Tafjord frå Camilla Tafjord-stiftelsen halde foredrag i auditoriet her på Haram vgs.

Vg2 BUA på oppdrag ved Vatne barneskule

To studiedagar for lærargruppa ved Vatne barneskule vart til to praksisdagar for elevane på Vg2 Barne- og ungdomsarbeidarfag ved Haram vgs.

Det vart ein positiv oppleving for elevane våre, som sanka mykje nyttig erfaring desse dagane og som kan vere litt stolte av seg sjølv etter gjennomført oppdrag.