Haram VGS > Nyheiter

Ekskursjon til H-produkter AS

Tirsdag 31. mai var klasse Vg1 Elektro på ekskursjon til H-produkter AS på Stette i Haram.

Faglege dagar på Vestnes

Tid for tverrfagleg ekskursjon for Vg1-elevar med 5t-kus i naturfag!

Fokuset var tverrfagleg frå første stopp; - korleis verkar landformer, berggrunn, jordsmonn og andre abiotiske faktorar inn på vegetasjonen lokalt?

Vinnarar av skulekonkurransen 2016

Haram vidaregåande skule arrangerte, som tidlegare fortald, skulekonkurranse i sveis og maskinering i veke 17. Elevane viste eit stort engasjement og leverte mange gode produkt.

Konkurranse på verkstaden

Kven blir vinnar av skulekonkurransen ved Haram vgs?
Skulen nyttar i år yrkeskonkurranse som del av undervisning og vurdering for elevane ved Vg2 Industriteknologi.

Spennande fagtur for BI1

Kombinasjonen Atlanterhavsparken og NTNU i Ålesund Avdeling for biologiske fag på ein dag, gir spenning, opplevingar og fagleg påfyll så det held til motiverte, engasjerte biologi-elevar. Vårturen i år var ingen unnatak frå dette.

Rolls-Royce Brattvåg - ein spennande arbeidsplass!

- Kva har lokale bedrifter å by på? Kva skjer der inne, kven er dei dei som jobber der? Og korleis kom dei seg akkurat dit?

Berlin - Februar 2016

Unsere Berlinreise, 19. bis 22. Februar 2016.
Wir, drei Studenten und unsere Lehrer, reisten am Morgen von Vigra nach Berlin. Wir kamen am Nachmittag in Berlin an. Wir hatten danach einige erlebnisreiche Tage!

Berlinreise 2016 - Was wissen eigentlich Leute in Berlin von Norwegen?

Ja, det lurte elevane i tysk-gruppa på då dei var på fagtur til Berlin rett før vinterferien.

Etter ein intervju-runde vart dei kanskje litt klokare. Funna sine har dei samla saman i ein presentasjon til oss. Du får den opp ved å klikke på linken under bilete.

Fysikk 2 på klassetur til Genève og Paris.

I vinterferien var Fysikk2-elevar frå Vg3ST og Vg4TAF på klassetur til Genève og Paris. Ein god kombinasjon av faglege opplegg, guida turar og museumsbesøk gjer denne turen til ei heilt spesiell oppleving for både elevar og lærarar.

Russen er i gang! Flott resultat også i år - TAKK!

Krafttak mot kreft - innsamlingsaksjonen i Haram og Sandøy startar opp måndag 7.mars. I år vil vi gi dei som i dag ikkje kan bli friske av kreft, flest mogleg gode år saman med dei dei bryr seg om. Hjelp oss å gi kvardagen deira ein positiv glød!