Haram VGS > Nyheiter

Mykje skjer denne veka for elevar på HVS

Veke 39, 2014

Elevane vel å støtte opp om eit eige hjelpeprosjekt i Kenya

Elevrådet ved haram vidaregåande skule valde i fjor at i dette skuleåret skulle dei ta eit tak til støtte og hjelp for eit hjelpeprosjekt i Kenya, igangsett og dreve av folk frå Haram.

Barcelona - 2ST får bruke spansk i rett miljø

Elevar på Vg2 ST er på språktur til Barcelona, og her er eit av livsteikna derfrå!

OKHaram og HVS i godt samarbeid

60 elevar ved Haram vidaregåande skule har fått nye kjeldressar med Opplæringskontoret, skriv lokalavisa Nordre 09.09. etter å ha vore oppe på HVS og fått sjå dei flotte, oppdressa TP-elevane.

Rekordmange har fått lærlingekontrakt

Det blir satsa på lærlingane i distriktet. Dette viser tal på nye lærekontraktar.

Fjelldag onsdag 10.september!

HESTEN eller SYNNALANDSHORNET ?
Det er opp til deg ('',)

Elevrådsmøte i veke 36

Då er skuleåret difinitivt starta opp, og med det kjem nye oppgåver og ansvar - og etablering av nytt elevråd. I alle klassar skal det i løpet av oppstarten av neste veke vere valt tillitselev med vararepresentant. Desse er herved invitert til elevrådsmøte:

Fotografering pågår denne veka!

Onsdag og torsdag 27. -28.august er det fotografering på HVS.

Helsesøster besøker Vg1-klassane

Haram vidaregåande skule er så heldige å ha helsesøster tilgjengeleg på skulen kvar tysdag.
Denne første tysdagen vil ho i løpet av føremiddagen besøke alle Vg1-klassane, presenterer seg og gi litt informasjon om arbeidet sitt ved HVS.

Bli kjent i skulebygget - LABYRINTEN 2014

Tysdag 26.08, etter lunsj - dvs. i 5. - 6.time, vil alle Vg1-elevar få bryne seg på skulebygget.