Haram VGS > Nyheiter

Kultur på programmet

Kulturtorget er gjennomført!
Møre og Romsdal fylkeskommune tilbyr elevane i den vidaregåande skulen mange gode kulturopplevingar i løpet av åra dei tilbringer der. Kultursekken har stadig nye, spenstige ting å by på, og under Kulturtorget i Molde 29.-30.januar 2015 vart neste års kulturelle smakebitar presenterte.

YRKESMESSE 2015!

Haram vidaregåande skule inviterer alle 10. klassingar med føresette til YRKESMESSE 2015 torsdag 5. februar, kl 17:30 - 20:30.

Tema:
- Kva for behov har kommune og næringsliv i framtida?
- Korleis kan elevane få betre karriereplanlegging/oppfølging i utdanningsløpet?
- Dei ulike utdanningane sin eigenart.

Ocean Industry School - Haram vidaregåande skule

Haram vidaregåande skule markerer torsdag 5.februar at skulen no startar opp prosessen for å bli ein god OCEAN INDUSTRY SCHOOL. Til markeringa er det invitert inn representantar frå lokalt næringsliv, Haram kommune, Opplæringskontoret i Haram og lærarkollegiet ved skulen.

"Di maritime framtid" inviterer til vårkurs!

Ny moglegheit til å delta!
Kurset vert no gjennomført 2 gongar per år, slik at dei som ikkje fekk vere med sist har ein ny sjanse. Neste kursveke vert lagt til 02.-06.02.15. Søknadsfrist: 8.januar!

God jul!

Haram vidaregåande skule ønskjer alle ei riktig god jul!

Siste skuleveke før jul

Det nærmar seg jul! Her er programmet for dei tre siste skuledagane før juleferien. Siste heildagsprøve er sett til onsdag 17.desember. Deretter kjem to dagar, ein med aktivitet og så skulen sin tradisjonelle juleavslutning. Vi følgjer denne planen - heng med:

Tilbod om engelskkurs i York i veke 13 (22. – 27. mars 2015)

Skulane i Møre og Romsdal fylkeskommune har dei siste åra hatt ei auka internasjonal aktivitet. Dette har gjort at mange, spesielt på leiarnivå, blir utfordra på å kommunisere på engelsk i ulike samanhengar. Det er ikkje alle som er like komfortable i ein slik situasjon, og føler at dei har behov for å verte betre i engelsk. Difor er det bestemt at ein skal tilby leiarane engelskkurs våren 2015.

Midlertidig parkering ved Brattvåghallen.

Frå og med måndag 8. desember skal alle som køyrer bil til Haram VGS parkere ved Brattvåghallen. Dette er på grunn av anleggsarbeid i området.

Bakedag for tyskgruppene

I veke 48 var det bakedag i tyskgruppene.

Nissefest 2014

Ein har merka det, det nærmar seg jul!
Og på HVS har elevane ved Helse-og oppvekstfag, både Vg1 og Vg2, vore i full gong med å lage til nissefest for ein flokk forventningsfulle barnehagebarn. Ein fin tradisjon for både store og små nissar.