Haram VGS > Nyheiter

Skuleåret i Skottland

No er eventyret i Skottland snart over for dei 19 elevane frå Møre og Romsdal.

Språktur til Berlin for 2ST

I april var 2. klasse studiespesialisering på språkkurs.

2ST-Internasjonal sitt utvekslingsprosjekt med Belgia

I fjor fekk 2ST-Internasjonal tilbod om utveksling med ein skule i Waregem, Belgia. Klassa takka ja til dette tilbodet og gledde seg veldig.

Språktur til Granada

I år har elevene for første gang vært en uke på språk universitetet i Granada, Spania. Det har vært en vellykket og lærerik tur og elevene lærte mye av å bo hos en vertsfamilie og av sine spanske lærere.

Robotiseringsprosjekt HVS

Eit nyoppstarta samarbeidsprosjektet tok til skuleåret 2016/17.

Krafttak mot kreft pågår

Årets innsamlingsaksjon er i gang!

Russen og Haram VGS står samla for å hjelpe kreftforeninga!

Besøk hos Brattvåg Vassverk

På fyrste måndag etter vinterferien var vi i Kjemi 1-klassen på besøk hos Brattvåg Vassverk i Brattvåg og fekk omvising i anlegget deira.

Uttakskonkurranse for TP-elevar

Haram vgs har gjennomført skulekonkurranse i sveis og i maskinering i samarbeid med Opplæringskontoret i Haram og Sandøy.

Open Skule 2018

HVS takkar alle som stakk innom oss for besøket!

Onsdag 2. februar var alle 10. klassingar, deira foreldre/føresette, foreldre/føresette til elevar ved vår eigen skule og publikum elles, inviterte til Open skule. Vi ønska besøk, og ville vise alle som hadde lyst til å sjå kva Haram vidaregåande skule har å by på av undervisningsaktivitetar. Og det "live".

Prøveplan er lagt ut!

Ny termin, nye utfordringar - det veit vi så godt!