Haram VGS > Nyheiter

Helsesøster besøker Vg1-klassane

Haram vidaregåande skule er så heldige å ha helsesøster tilgjengeleg på skulen kvar tysdag.
Denne første tysdagen vil ho i løpet av føremiddagen besøke alle Vg1-klassane, presenterer seg og gi litt informasjon om arbeidet sitt ved HVS.

Bli kjent i skulebygget - LABYRINTEN 2014

Tysdag 26.08, etter lunsj - dvs. i 5. - 6.time, vil alle Vg1-elevar få bryne seg på skulebygget.

Klart for REBUSLØP 2014 rundt Synnalandsvatnet

Aktivitetsdag m/grilling på HVS

"Di maritime framtid 2014" - vil du vere med?

Dei norske, men særs internasjonale selskapa Ulstein Group, Kleven, VARD og Rolls-Royce held fram med sitt inspirasjons-kurs for utvalde realfagselevar som har ønskje om ei ingeniørutdanning.

Ny plan for første skuleveka på HVS!

Merkeleg nok, det er regn i området!

Lånekassen informerer; UTSTYRSSTIPEND til alle elevar!

Hugs å søkje om utstyrsstipend!

Tilbod om engelskkurs i York i april-2014

Haram vidaregåande skule har i over 10 år hatt eit nært samarbeid med Det Norske Studiesenteret ved Universitetet i York (NSC), og vi har nettopp signert ein ny treårsavtale. Delar av avtalen inneber at vi kan tilby ei veke med engelskopplæring for inviterte vaksne kursdeltakarar.