Haram VGS > Nyheiter

Klage på karakter?

Det er høve til å klage på karakterar, både standpunktkarakterar og eksamenskarakterar.

Klaga må fremjast skriftleg og underskrivast av klagaren. Klaga skal leverast til skolen, som sender dokumenta over til klageinstansen med fråsegn frå faglærar og rektor.

Klagar skal ha kopi av dokumenta i klagesaka.

Aktivitetsdag 20.juni!

Todelt aktivitetsdag i dag, med volleyballturnering, kl.08:05-11:00, og deretter slåball-turnering, kl.11:45-14:00.

Skuleåret i Skottland

No er eventyret i Skottland snart over for dei 19 elevane frå Møre og Romsdal.

Språktur til Berlin for 2ST

I april var 2. klasse studiespesialisering på språkkurs.

2ST-Internasjonal sitt utvekslingsprosjekt med Belgia

I fjor fekk 2ST-Internasjonal tilbod om utveksling med ein skule i Waregem, Belgia. Klassa takka ja til dette tilbodet og gledde seg veldig.

Språktur til Granada

I år har elevene for første gang vært en uke på språk universitetet i Granada, Spania. Det har vært en vellykket og lærerik tur og elevene lærte mye av å bo hos en vertsfamilie og av sine spanske lærere.

Robotiseringsprosjekt HVS

Eit nyoppstarta samarbeidsprosjektet tok til skuleåret 2016/17.

Krafttak mot kreft pågår

Årets innsamlingsaksjon er i gang!

Russen og Haram VGS står samla for å hjelpe kreftforeninga!

Besøk hos Brattvåg Vassverk

På fyrste måndag etter vinterferien var vi i Kjemi 1-klassen på besøk hos Brattvåg Vassverk i Brattvåg og fekk omvising i anlegget deira.