Haram VGS > Nyheiter

Vi vann!

Ocean Space Race 2017 er unnagjort, og den gav HVS ein ny siger, to faktisk!

Elevar på sikkerheitspolitisk seminar

Folk og Forsvar gjennomførte Sikkerheitspolitisk seminar i Ålesund onsdag 15.mars, eit av ca. 15 seminar Folk og Forsvar skal gjennomføre med same tema, rundt i Noreg dette halvåret.

”Krafttak mot kreft” – 2017

Russen takkar for all støtte i aksjonen Krafttak mot kreft!

Bøssene er talde opp og summen frå dei vart kr 139 367 - ikkje rart dei er stolte av bebuarane og gjevargleda i Haram og Sandøy!

I tillegg tok innbetalingslinken inn kr 19 035,- slik at HVS RUSS 2017 leverte inn kr 158 717,- til årets aksjon. Det er vi alle stolte av.

Kva skal du gjere neste skuleår?

Ønskjer du vidaregåande opplæring i skuleåret 2017-2018, nærmar søknadsfristane seg.

Lærling neste år?

Da må du sjølv søke på læreplass. Skriv ein god søknad, tenk over kven du er, kva du er god på og førebu deg godt til intervju. - Kva veit du om bedrifta du ønskjer skal ta deg inn som lærling? Les deg opp, bli informert - ver engasjert!

Har du lyst på eit skuleår i Skottland?

Elevar som tek Vg1 på studiespesialiserande utdanningsprogram i år, kan ta Vg2 i Skottland neste år. Elevar som nyttar seg av denne ordninga, vil gjennomføre den vidaregåande utdanninga si på dei vanlege tre åra, samstundes som dei skaffar seg verdifull internasjonal studieerfaring.

HVS inviterer til Open skule 2.februar

Alle er velkomne når Haram vidaregåande skule inviterer til OPEN SKULE torsdag 2. februar 2017, kl 17:00 - 20:00.

Gratulerer, Emma!

Flott innsats av elevane som deltok på Fylkesskulemeisterskapet i Kristiansund, der ein konkurrerte i sveising og maskinering.

HVS-elevar til Fylkesmesterskapet

Opplæringskontoret i Haram arrangerer uttakskonkurranse i forkant av Fylkesmesterskapet 2017 for yrkesfagelevar. I samarbeid med Haram vgs set ein fokus på fagleg presisjon og god prestasjon under eit gitt oppdrag - målet er å gjere oppdraget så godt som overhode mogleg.

Smykkar ut Haram vidaregåande skule

Ålesunds kunstnaren, Bent Erik Myrvoll, har fått oppdraget med å utsmykke "nye" Haram vidaregåande skule.

Torsdag 8. desember rykka han ut, ankom Brattvåg og Haram vidaregånde skule under fulle "sirener" og ljomande musikk i Kunstambulansen sin. Med seg i Kunstambulansen hadde han 5 store fotokunstmontasjar som skulle gi farge, liv og undring på skulen.