Haram VGS > Nyheiter > Aktivitetsdag 20.juni!

Program for aktivitetsdagen 20.juni 2018
PDF-dokument - 134,46 kB

Aktivitetsdag 20.juni!

Todelt aktivitetsdag i dag, med volleyballturnering, kl.08:05-11:00, og deretter slåball-turnering, kl.11:45-14:00.

Volleyballturnering, kl. 08:05 - 11:00
Sjekk kampoppsettet som ligg ved, og kjemp for siger!

Her køyrer vi ei guteturnering og ei jenteturnering, der kampane går parallelt. Så følg med, og heng på.

Laga må vere presis til oppstart. Om eit lag ikkje har møtt 1.min etter kampstart, vil det bli dømt walkover.

Laga er også pliktig til å organisere dømminga og skaffe seg oversikt om når dei skal dømme. Det vil vere lærarar ved banene, samt i hallen.

Spel så godt dykk kan. Om dykk ikkje kjem til finalen, så stiller vi opp på sidelinja og støttar opp om finalelaga ('',)

... O ... O ... O ... O ... O ... O ... O ... O ... O ... O ... O ... O ...

Lunsjtid, kl. 11:00 - 11:45
Kantina er ope, pass på å fylle opp energilageret ditt før neste turnering.

.............................  O  ................................ O ...................................

Slåball, kl. 11:45 - 14:00
Nytt ballspel, nye moglegheiter. Igjen er det viktig å sjekke kampoppsettet og møte opp til rett tid.

Det er meininga at dykk elevar sjølve dømmer, medan læraren på bana passar på stillinga, samt om uttalar seg om det vert tvilstilfelle. Det er dykk elevar som sjølve må passe på kva kamp dykk skal dømme. Det ansvaret tar de greit!

Og igjen, sjekk ut finalekampen!

Lukke til, alle saman!