Haram VGS > Nyheiter > Skole-NM live!

Skole-NM live!

Direktesending fra Skole-NM på Lillehammer den 27. april - dette bør du og følgje med på.

Åtte elevar frå Møre og Romsdal skal vere med å konkurrere, inkludert Emma frå 2TT på HVS. Ho vann fylkesmeisterskapen tidlegare i skuleåret, og vi ønskjer ho lukke til i landsfinalen!

Meir om tidlegare meisterskap finn du her: http://haram.vgs.no/Haram-VGS2/Nyheiter/Gratulerer-Emma

Møre og Romsdal fylkeskommune dekker saka her: Åtte-elevar-fraa-Moere-og-Romsdal-skal-konkurrere-i-Skole-NM

Skole-NM 2017 blir arrangert dagane 26.- 27. april. Dette er eit nasjonalt meisterskap i yrkesfag for elevar i vidaregåande skole. Det blir gjennomført nasjonale meisterskap i 25 yrkesfag, 250 elevar skal inn og delta i denne landsfinalen fordelt på desse 25 yrkesfaga, i team og individuelt. Arrangementet er stort, og er difor fordelt ut på 8 lokalitetar/8 vidaregåande skular i dei tre fylka Oppland, Hedmark og Sør-Trøndelag. Og i år sendar dei direkte frå konkurransane som går den 27. april, med sendetid kl.12.00-14.30 og under medaljeutdelinga kl.17.00-17.30.

Følg med her

Opplæringskontorei i Haram og Sandøy er ein god og viktig samarbeidspartnar.
Les meir hos dei!