Haram VGS > Nyheiter

Utdanningsval 2018

Utdanningsval vert i år gjennomført i veke 46, med to besøksdagar her på skulen.

Yrkes-NM 2018

WorldSkills Norway arrangerer annakvart år Yrkes-NM, der læringar og unge fagarbeidarar får vist sine ferdigheiter i relativt tøff konkurranse - kjempespennande!

Skuleåret er i gong - Rebusløp 2018

Ved oppstart er det mykje nytt; - informasjon og timeplanar skal ut, lærebøkar skal fordelast, nye elevar og gamle elevar skal slusast inn i dette skuleåret sin kommande kvardag ... Då er det godt å få kome seg ut - saman!

Skole-NM 2018

Skole-NM 2018 vart gjennomført på våren i 2018.
WorldSkills Norway inviterte til deltaking i april og arrangerte Skole-NM i heile 27 yrkesfag. Elevar frå Haram vgs deltok.

Lånekassen informerer!

Elevar med ungdomsrett får full støtte til vidaregåande opplæring.

SKULESTART

Vi ønskjer alle nye og gamle elevar velkomen til skulestart på Haram vidaregåande skule måndag 20. august.

PC-ordning for vgs-elevar

Alle elevar i vidaregåande skole må ha sin eigen PC. I Møre og Romsdal fylkeskommune er det difor laga til ei eiga ordning for PC-bestilling/PC-stipend.

Lånekassen informerer

Nå kan du som er elev søkje om støtte frå Lånekassen, så sant du har fått ein skuleplass og har takka ja til denne plassen.

Ny/utsett eksamen?

Nokon kan ha behov for anten ein ny eksamen, ein utsett - eller ein særskild eksamen.

Klage på karakter?

Det er høve til å klage på karakterar, både standpunktkarakterar og eksamenskarakterar.

Klaga må fremjast skriftleg og underskrivast av klagaren. Klaga skal leverast til skolen, som sender dokumenta over til klageinstansen med fråsegn frå faglærar og rektor.

Klagar skal ha kopi av dokumenta i klagesaka.