Haram VGS > Nyheiter

Stolt av Haramsrussen!

Haramsrussen vart i år best i landet under innsamlingsaksjon til Kreftforeningen.

Dei hadde ikkje høgste beløpet. men stilte med eineståande innsats og eit fantastisk snittresultat per bøsse!

Les meir

Viktig informasjon i forbindelse med inntak til videregående opplæring skoleåret 2019/2020

I år blir det ikke sendt ut svarkort og purrekort etter 1. inntaket slik som det tidligere har blitt gjort. Dette betyr at søkerne vil få melding på sms og e-post ca. 5. juli når inntaket er klart med melding om å logge på vigo.no for å registrere svar innen fristen 12. juli.

Lektor2-prosjekt 2019 - Marine Ingredients

Biologi- og kjemielevane ved Haram vidaregåande skule har starta på eit prosjekt gjennom ei ordning som blir kalt "Lektor 2".

Lektor 2-opplegg går ut på at elevar skal få konkrete oppdrag frå ei lokal bedrift, med realfagleg vinkling og praktisk tilnærming. Vi har vore så heldige å få samarbeide med Marine Ingredients i Brattvåg, som lagar ulike produkt av fiskeolje.

Språkreise - Spania

Spansk-elevane er og ute på språkreise - dei tok turen til Granada!

Les meir

Språkreise - Frankrike, siste nytt!

Hei, her kommer siste rapport fra franskklassen i Paris, opplevelsene våre på torsdag.

Språkreise - Tyskland

Tyskgruppa oppheld seg denne "språkreiseveka" i Berlin :)

Ny post herfrå! Her er det mykje flott å sjå og oppleve parallelt med språkopplæringa.

Språkreise - Frankrike, meir nytt

Hei igjen. Vi holder tempo oppe her i Paris :)

Språkreise - Frankrike

"Språkreiseveka" på HVS er i gong, og gjengen i Paris har allereie sendt heim sitt første "reisebrev". Og fleire vart det ...

Belgisk kulturoppleving

Ei veke i Belgia gir mange inntrykk - positive opplevingar og mykje nytt å lære!

Les meir

Havromkampen, korleis gjekk det?

Joda, det skal du få vite!

Torsdag og fredag, 14. - 15. mars, var, som sagt, elevane som tek faget Teknologi og Forskningslære ved Haram Vidaregåande Skule, på tur til Trondheim for å ta del i konkurransen «Skipsdesigneren».

Det skulle vise seg å verte ei reise med stor suksess!!