Haram VGS > Nyheiter

Fylkesskulesjefen: Foreldreinformasjon

Kjære foreldre/føresette til elev i vidaregåande opplæring

Korona-situasjonen haust 2020

Generell informasjon i korona-situasjonen.

(Blir oppdatert kontinuerleg).

KAN DU?

Kan du gå, sykle eller sitte på med nokon til skolen?

Tenk etter og vurder det - det vil vere så bra om du vil vere med å avhjelpe i situasjonen!

Det vil gjere det betre for dei som faktisk ikkje har noko val.

Gymsalen er opna for bruk

Frå og med måndag 24.august vil skulen kunne gjennomføre kroppsøving igjen som normalt.

All aktivitet/type aktivitet vert bestemt av kroppsøvingslærar, som omsyntar situasjonen vi er i.

Velkomen til nytt skuleår!

Måndag 17. august ønskjer vi nye og gamle elevar tilbake til skulen.

I år har vi ein sterk auke i elevtalet, og vi tatt inn fleire elevar og klassar enn kapasiteten skulle tilseie, men vi får det til.

Vi er glad for at akkurat du kjem til oss og vi vil gjere vårt beste for at du skal få ein trygg og god skulekvardag med eit positivt læringsmiljø. Det er viktig for deg og det er viktig for oss.

Inntak skuleåret 2020/2021

Skulestart i år er måndag 17.08.

Men, før dette må du hugse å takke ja til skule-, og eventuelt ventelisteplass! Og søkje om skule-pc, m.m.

Her finn du informasjon knytt til tida fram mot skulestarten - mykje du må hugse på ('',)

Sommarferie og opningstid

Om du ønskjer kontakt med skulen i sommar, ring i forkant eller send e-post, og sei frå at du kjem innom.

Sommerbrev fra Politiet

Kjære foreldre

Vi ved avsnitt for etterretning og forebyggende ønsker å komme med informasjon og råd til foreldre inn i sommerferien.

Skoleskyss i vgs

Søke skuleskyss for neste skuleår?

Som elev i vgs kan du ha rett til gratis transport til og frå skolen, men du må altså søke sjølv, kvart år.

Eksamensinformasjon

Privatisteksamen skal gjennomførast, medan alle ordinære eksamenar er avlyst for våren 2020.