Haram VGS > Nyheiter

Klage på eksamens- og standpunktkarakterar 2017

Klagebehandling i høve eksamenskarakterar og standpunkt-karakterar våren 2017 er styrt av opplæringslova § 5-5.

1TIP på besøk hjå Vard Brattvåg.

15.mai var begge VG1 TIP klassene på besøk hjå Vard Brattvåg.

GLEDE på Haram omsorgsenter

Ja, for dette var gøy!

- GLEDE! Denne veka har vi hatt besøk av elevar frå Haram vidaregåande skule med prosjektet "Livsglede for eldre", skriv Haram Omsorgsenter på Facebook-sida si

Skole-NM live!

Direktesending fra Skole-NM på Lillehammer den 27. april - dette bør du og følgje med på.

Markering av nytt/renovert skulebygg

Fredag 21. april markerte Haram vidaregåande skule at fleire år med byggeaktivitet no er over. Elevar og tilsette har fått ein påbygd og nyrenovert skule dei er svært godt nøgde med.

Livsglede for alle!

- Takk for hyggelege besøk. Det var koseleg med besøk av ungdommar frå Haram vidaregåande skule, melder Ann Kristin Klokk, som er leiar for Dagsenteret ved Haram omsorgsenter.

Fysikk-elevar til CERN og Paris

Vinterferie kan brukast til så mangt!

For FY2-elevane og fysikklærarane på HVS vart det meste av denne veka nytta i Geneve og Paris med hovudfokus på fysikk.

1ST2-internasjonal på tur i Gdansk

Etter ein intens periode med idemyldring, google-søk og informasjonsinnhenting ... Påfølgd av diskusjonar, planlegging av program og, endeleg, bestilling av billettar og overnatting, var jentene i 1ST-Internasjonal klar for ein ny utflukt og nye opplevingar. Her er litt av kva dei opplevde denne veka i Gdansk.

Vi vann!

Ocean Space Race 2017 er unnagjort, og den gav HVS ein ny siger, to faktisk!

Elevar på sikkerheitspolitisk seminar

Folk og Forsvar gjennomførte Sikkerheitspolitisk seminar i Ålesund onsdag 15.mars, eit av ca. 15 seminar Folk og Forsvar skal gjennomføre med same tema, rundt i Noreg dette halvåret.