Haram VGS > Nyheiter

Inntak skuleåret 2020/2021

Skulestart i år er måndag 17.08.

Men, før dette må du hugse å takke ja til skule-, og eventuelt ventelisteplass! Og søkje om skule-pc, m.m.

Her finn du informasjon knytt til tida fram mot skulestarten - mykje du må hugse på ('',)

Sommarferie og opningstid

Om du ønskjer kontakt med skulen i sommar, ring i forkant eller send e-post, og sei frå at du kjem innom.

Sommerbrev fra Politiet

Kjære foreldre

Vi ved avsnitt for etterretning og forebyggende ønsker å komme med informasjon og råd til foreldre inn i sommerferien.

Skoleskyss i vgs

Søke skuleskyss for neste skuleår?

Som elev i vgs kan du ha rett til gratis transport til og frå skolen, men du må altså søke sjølv, kvart år.

Eksamensinformasjon

Privatisteksamen skal gjennomførast, medan alle ordinære eksamenar er avlyst for våren 2020.

Same oppmøteplan, nye smittevernsføringar

Undervisningsplanene som er lagt ut, vil gjelde også etter at justerte smittevernsreglar er blitt innførte f.o.m. 01.06.20. HVS held fram med kombinasjonen heime- og skuleundervisning også dei komande vekene.

Oppmøteplanar for resten av skuleåret ligg ute på heimesida - sjekk høgremargen, dei ligg nedst i lista.

Sist revidert 29.mai.

Lånekassen informerer ...

Tiltak

Informasjon til føresette til elevar

Oppdatert 25.04!
Oversikt over viktig informasjon og ei samling av alle informasjonskriv som går ut som fellesinformasjon til føresette og elevar.

NYTT: Haram vidaregåande skule vert opna for VG2 yrkesfagselevar måndag 27. april.

Kontaktinformasjon HVS

Ønskjer du kontakt med leiinga ved Haram vgs?

Oppmoding frå POLITIET til alle foreldre og føresette!

Kjære foresatte og foreldre.

Oppfordring til foresatte/foreldre fra politiets forebyggende avsnitt:

Med bakgrunn i dagens situasjon med strenge tiltak knyttet til smittevern, og hindring av spredning av COVID-19-viruset, ser vi oss nødt til å komme med en innstendig oppfordring til dere.