Haram VGS > Nyheiter

Ekskursjon til Vestheim, Vestnes

Kva er suksesjon?!

Ja, det ville naturfag-lærarane gjerne vite.

Ikkje berre det forresten, men kva er pionerart kontra ein nøkkelart, symbiose kontra konkurranse, og ...

Kven vann?

Vinnarane av dei to konkurransane som vart gjennomført første skuleveka er no kåra - og dei er premierte!

Rebusløpet 2019

Skuleåret er i gong!

Skulestart er full av informasjon og praktiske opplysningar, men og kjekkare ting, ikkje minst sosialt: Treffe igjen venar, møte nye. Få utfordringar, bryne seg. Le litt i lag med andre.

Rebusløpet gjev alle eit høve til å bli betre kjende med klassevenar, og seg sjølv.

Vg2 ST-Skottland tjuvstarta skuleåret

Den nye elevgruppa til klassa i Skottland er på plass.

Endringar i fråværsreglement

Skuleeigar har oppdatert fraværsreglementet til skulane i Møre og Romsdal fylkeskommune på bakgrunn av endringer gjort av Udir;
– dette gjeld nye reglar om trafikkopplæring og fråvære i skulen.

Dette til informasjon.

Klage på karakter?

Det er mogleg å klage på både ein standpunktkarakter og ein skriftleg eksamenskarakter, MEN du må overholde fristen!

Ta vare på skuleskysskortet!

Informasjon frå Samferdsels-avdelinga - viktig for alle elevar som har ei skyssordning via Samferdselsavdelinga!

FY3 sitt reisebrev frå CERN/Geneve og Paris

Fysikk-elevane gjennomførte også i haust ein spennande fagtur med CERN som hovudmål, Geneve (Sveits) og Paris (Frankrike) som reisemål.

Tie the Knot

To kick-off the last leg of English work for the year, HVS’ two 1EL groups tied the knot, or rather, tied knots.

Vinnere av Scottish Cup 2019

Head Teacher Peter Reid ved Broxburn Academy melder stolt "Broxburn’s Norwegians win Scottish Cup!"