Leksehjelp

Vår medfører meir alvor i skulekvardagen, og kanskje også eit behov for litt leksehjelp inn mot avslutninga på skuleåret?
Møt på oppsette tys- og torsdagar for ei god og målretta arbeidsøkt!

Haram vgs tilbyr leksehjelp på følgjande datoar:

Tors. 15.04 - Leksehjelp for FY2-elevar (PetTe, rom 165)
Tys.   20.04 - Ordinær leksehjelp, med påmelding
Tors. 22.04 - Ordinær leksehjelp, med påmelding. Eige rom for FY2 (PetTe, rom165)
Tys.   27.04 - Ordinær leksehjelp, med påmelding (1ST, tilbod om matematikk-hjelp i 6.t)

Mai
Tys.   04.05 - Ordinær leksehjelp, med påmelding (1ST, tilbod om matematikk-hjelp i 6.t)
Tors. 06.05 - Ordinær leksehjelp, med påmelding
Tys.   11.05 - Ordinær leksehjelp, med påmelding (1ST, tilbod om matematikk-hjelp i 6.t)

Tidsramme/rom:
Kl.14:30 - 16:00
Leksehjelp blir gitt på ulike klasserom i 2.etg.
Møt opp utanfor rom 230 og få tilvist rom etter kohort. Følg smittevernrutinene, og ha ei god økt med fin fagleg fokus.

Påmeldingsskjema:
Obligatorisk påmelding på eige skjema, som kontaktlærarane skal halde kontroll på.
Kvar kontaktlærar skriv sine elevar inn i etterkvart som de får inn påmeldingane.
Påmelding bør kome inn i skjemaet i løpet av måndag i kvar veke.

Lukke til!